WAT GEBEURT ER TIJDENS EEN BEHANDELING?

 

U ligt tijdens een behandeling op een behandeltafel. Tijdens een behandeling leg ik mijn handen op uw lichaam waardoor de energie kan gaan stromen. U kunt uw kleding aanhouden want de energie gaat er zonder moeite door (ook indien u in het gips zit is dit geen probleem) u heeft alleen geen schoenen aan. Wel verzoek ik u schone sokken te dragen in verband met de hygiëne.

 

Tijdens de behandeling die een uur duurt (soms langer, afhankelijk van de klacht, maar dat bespreek ik dan eerst met u) verzoek ik u uw mobiele telefoon uit te doen zodat de behandeling niet verstoord wordt. Indien u mij iets wilt vertellen tijdens de behandeling mag dat natuurlijk altijd. Tijdens een behandeling speelt een rustgevend muziekje op de achtergrond om u nog meer te laten ontspannen. 

 

Bij dieren kan de behandeling in mijn praktijk maar ook thuis waar het dier zich veilig voelt. Ook tijdens deze behandeling leg ik mijn handen op het dier. Op de plaats waar het dier gewond is of pijn heeft en indien het onduidelijk is gewoon op het lichaam van het dier en dan zal het dier me helpen de juiste plek te vinden. Het dier zal zelf aangeven wanneer het voldoende is. Dieren denken niet en laten het gebeuren zij voelen daarom de energie direct stromen.

 

WAT VOEL IK TIJDENS EEN BEHANDELING?

 

Sommige mensen voelen eerst niets of voelen helemaal niets, anderen voelen de warmte op de plaats waar ik mijn handen heb liggen (de energiestroming), ook kan het zijn dat de darmen wat gaan borrelen en het kan zijn dat u de energie door uw lichaam voelt stromen. Het kan ook zijn dat een pijnlijke plek die behandeld worden meer pijn gaat doen dit is normaal bij een energetische behandeling (de pijn zal niet ondraaglijk zijn).  

Meestal is het zo dat u de warmte van de handen voelt en heerlijk ontspannen wordt.

 

WELK EFFECT HEEFT EEN BEHANDELING?

 

Niemand is gelijk en daarom kan ik u niet precies zeggen wat voor effect de behandeling op u heeft. Wel weet ik dat een behandeling altijd effect heeft, is het niet direct dan merkt u het later wel.

Meestal voelt u tijdens de behandeling al een stuk ontspanning. Het kan zijn dat u ook na de behandeling alleen maar ontspanning voelt en dat er niets aan uw klacht is gedaan, alsof het geen effect heeft gehad. Het kan dan zijn dat u enige tijd later toch iets gaat voelen en misschien pas de volgende dag voelt dat het beter is geworden, de pijn is afgenomen.

Het kan zijn dat u na een behandeling beter slaapt, minder pijn heeft, de uitslag afneemt etc. maar het kan ook zijn dat de klacht eerst toeneemt.

Bij vermoeidheid kan het zo zijn dat u na een paar behandelingen nog vermoeiender wordt. Het lijkt wel of het hele lichaam dan niet meer wil. Dat komt omdat het lichaam zich gaat ontspannen maar het wordt beter! 

Bij pijnklachten kan het zijn dat de pijn na een paar behandelingen erger wordt. Dit betekent dat het werkt en de behandelingen die hierop volgen zullen de pijn verder doen afnemen.

 

ALGEMEEN

Ik ben geen arts!!!!! De behandeling is niet bedoeld als vervanger voor de reguliere geneeswijzen maar een aanvulling hierop. Ik raad u dan ook ten zeerste aan bij ernstige klachten eerst contact op te nemen met uw huisarts en bespreek altijd met uw huisarts dat u energetische behandelingen krijgt.