Ja, dieren spreken maar je moet wel goed luisteren. 

 

Het is alweer een tijd geleden dat ik de cursus Communiceren met Dieren bij Mieke Zomer heb gedaan. Wat een schitterende ervaring was dat!

En dan, verder ja maar ...... je kent het neem ik aan wel. Kan ik het wel, heb ik echt contact met het dier, zit ik niet zomaar iets te verzinnen, etc. Veel vragen maar door veel te oefenen en de reacties van de mens bij het dier heb ik geleerd dat ik echt contact heb met het dier.

Zelfs met mijn eigen Max die op een gegeven moment te horen kreeg dat hij nog 1 week tot 5 maanden te leven had. Ik wist dingen, ik wist wat ik moest doen, ik wist wat ik hem moest geven en ik wist hoe ik hem moest behandelen. Alternatieve medicijnen en veel Energetische behandelingen, meneer gaf zelf aan wanneer hij het nodig had en hoe lang, is Max weer helemaal gezond. We zijn nu meer dan 6 jaar verder en hij geniet nog iedere dag van het leven en zo nu en dan komt hij langs voor een behandeling. De oude man wordt dit jaar 17 en is nog graag buiten en is kerngezond.

 

Ook met dieren van anderen heb ik mooie contacten gehad en de mens vertelde me dat er veel juist was van hetgeen ik had opgeschreven. Nu ben ik zover dat ik dit naar buiten durf te brengen en meer dieren wil gaan helpen. 

Zou het niet geweldig zijn als het dier dat bij jou woont zich relaxed voelt, goed voelt en helemaal ying/yang is.

Dat jij weet wat er in het hoofd van jou vriend omgaat. Dat jij weet waarom hij/zij zich op een bepaalde manier gedraagt.

 

 

ENERGETISCHE BEHANDELING

 

Het energetisch behandelen van een dier kan zowel met een dier die in het wild leeft als met een huisdier. Op de foto hiernaast zie je mij een boomklever behandelen. 

Een boomklever zat vast, kon op de een of andere manier niet wegkomen en was in paniek. Een handdoek gepakt en de vogel voorzichtig los gemaakt en gestart met energetisch behandelen en veel en rustig praten.

Ik had op dat moment gasten in huis en zij stonden verbaasd dat de vogel zo rustig bij me bleef zitten.

Na een behandeling van ongeveer 20 minuten is de boomklever weer vrolijk weggevlogen en ging nog even in een boom vlak bij ons zitten praten en liet ons zo weten dat hij zich weer helemaal goed voelde.

Een dier reageert ontzettend goed op een behandeling. Dieren staan natuurlijk veel dichter bij de natuur dan wij mensen, zijn erg gevoelig, kennen geen bedenkingen maar laten het gebeuren en reageren ontzettend goed op een energetische behandeling. 

Net als bij een mens kan ook bij een dier een energetische behandeling helpen bij diverse klachten.

Weet je niet meer wat je kunt of moet doen om je vriend te helpen, neem dan contact met mij op.