Zoals ik al heb verteld ben ik werkzaam als docent en coach in het MBO. Als docent en coach ben ik vaak met jongeren/studenten in gesprek en merk dat er veel problemen zijn.

 

Met veel liefde en een luisterend oor begeleid ik deze jongeren op intuïtieve wijze om weer plezier in het leven te krijgen of om te kijken wat het beste voor ze is. Het fijne van coaching is dat een persoon bij je komt als hij/zij zich niet happy voelt en als je dan na een mooi en liefdevol gesprek iemand weer met, ook al is het maar een kleine, lach op zijn/haar gezicht laat gaan weet je dat je op de goede weg bent en dat de persoon zich weer prettig zal gaan voelen. Ook al zullen er nog wel een aantal sessies volgen. Door de ervaring die ik heb doe ik de begeleiding/coaching niet alleen bij jongeren maar bij iedereen die dit nodig heeft.

 

We starten met een intake om te kijken of er een klik is tussen jou en mij aangezien dit erg belangrijk is tijdens dit traject. Daarna gaan we afspreken hoe het traject er uit gaat zien. Een sessie duurt ongeveer 2 uur.