Home » COACHING

Zoals ik al heb verteld ben ik werkzaam als docent in het MBO. Als docent en mentor ben ik vaak met jongeren/studenten in gesprek en merk dat er veel problemen zijn. Met veel liefde en een luisterend oor help ik deze jongeren om weer plezier in het leven te krijgen of om te kijken wat het beste voor ze is. Het fijne van coaching is dat een persoon bij je komt als hij/zij zich niet happy voelt en als je dan na een mooi en liefdevol gesprek iemand weer met, ook al is het maar een kleine, lach op zijn/haar gezicht laat gaan weet je dat je op de goede weg bent en dat de persoon zich weer prettig zal gaan voelen. Ook al zullen er nog wel een aantal sessies volgen.

 

De trainingen die ik heb gedaan voor het coachen zijn onder andere:

Rouw op je dak. Tijdens deze training heb ik geleerd wat ik kan en mag doen wanneer je een dierbare komt te overlijden. Ook mijn eigen ervaring gebruik ik daarin en de trainingen Ontdek je zesde zintuig en Spirituele ontwikkeling waardoor ik beter in contact ben gekomen met mijn gidsen helpen mij om jou, stapje voor stapje, door het verlies heen te helpen.

 

Omgaan met verschillen. Niet ieder mens is gelijk wij zijn, gelukkig, allemaal verschillend. Het is mooi dat we allemaal anders zijn en dat moeten we ook respecteren.  Helaas is het nog altijd zo dat sommige mensen er niet tegen kunnen dat jij anders bent, je anders voelt en jou niet respecteren voor wie je bent. Dit kan problemen opleveren die zelfs zover kunnen gaan dat je lichamelijke klachten krijgt. Ook hier kan ik je helpen om dit een plaats te geven en je te laten voelen en weten dat jij een mooi mens bent.

 

Gevoelswereld van Autisme en ADHD en ASS in de klas. Tegenwoordig zijn er zoveel mensen die het stempel ADHD of ASS krijgen. Geef ze maar medicijnen om dit te onderdrukken  - dat is wat er dan gezegd wordt. Is dit werkelijk zo? Kan het zo zijn dat deze mensen het leven anders beleven omdat ze gevoeliger zijn voor prikkels. Hoe ga je hier mee om en wat kun jij doen als je hebt gehoord dat je ADHD of ASS hebt of wanneer iemand in je omgeving dit heeft. Hier wil ik je ook heel graag bij helpen. 

 

Hooggevoeligheid (HSP) onder de loep. Steeds meer mensen merken dat ze hooggevoelig zijn.  Hooggevoeligheid is een mooie gave maar kan soms heel erg lastig zijn. Hoe ga je hiermee om, hoe kun je je afsluiten etc. Allemaal zaken waar wij het samen over gaan hebben en waarin ik je kan begeleiden.