Home » Behandelingen » Gezichtsmassage met edelstenen

GEZICHTSMASSAGE MET EDELSTENEN

 

De helende werking van edelstenen wordt steeds bekender.Een gezichtsmassage met edelstenen en etherische olie is een massage die niet alleen een heerlijk ontspannend effect heeft, maar ook vanuit therapeutisch oogpunt veel waarde heeft.

Een gezichtsmassage met edelstenen bevordert het gevoel van welbehagen en zorgt voor een intense ontspanning.

Daarnaast werkt een gezichtsmassage verjongend doordat de gezichtsspieren subtiel geprikkeld worden. Lichte massage van het gezicht vertraagt tevens het verouderingsproces doordat celvernieuwing en doorbloeding gestimuleerd worden.

Tijdens deze behandeling ligt u ontspannen op de behandeltafel. Een rustig muziekje op de achtergrond zorgt voor nog meer ontspanning.

Eerst zal ik een heerlijke natuurlijke olie op uw hoofd aanbrengen en deze met mijn duimen verdelen. Daarna zal ik met de edelstenen uw hoofd behandelen. U krijgt geen druk op uw hoofd, het voelt heerlijk ontspannen. 

De stimulatie door gebruik van de juiste edelstenen kan klachten als hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, prikkelbaarheid e.d. aanzienlijk verminderen. Ook zult u merken dat er rust in uw hoofd komt en dat u zich na een verwennende massage met edelstenen heerlijk ontspannen voelt.