ENERGETISCHE BEHANDELING

 Veel mensen vragen mij wat is een Energetische behandeling? Dan vraag ik meestal ken je Reiki en een veel mensen weten wat Reiki is. Ik leg dan uit dat Reiki een manier is van Energetisch behandelen. Mijn eerste opleiding was de Jikiden Reiki, zoals de opleiding die ik heb gevolgd officieel heet, het is de traditionele Japanse Reiki. Zoals iedereen die Jikiden Reiki heeft gedaan sta ik ook ingeschreven bij het Jikiden Reiki instituut in Japan. Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie.

Na de Reiki opleidingen heb ik ook, zoals u heeft kunnen lezen nog meer cursussen gedaan om veel te leren en kijken welke methode het beste bij mij zou passen. Quantum Touch, Acces Bars, AlHeel, Aura en Chakra practionar, Magnetiseren zijn cursussen die ik heb gedaan en na al deze trainingen heb ik mijn eigen methode ontwikkelt om de helende energie over te brengen naar mens en dier. Onze levensenergie wordt door een Energetische behandeling sterker gemaakt en brengt ons lichaam weer in balans. Ik als behandelaar breng de krachtige energie via mijn handen naar u.

Voor aanvang van de behandeling zullen we samen een en ander bespreken. We bespreken o.a. welke klachten u heeft, of deze chronisch zijn of niet, of u een arts heeft geraadpleegd, of u medicijnen gebruikt en wat u van mij verwacht.
 
Tijdens de sessie ligt u, geheel gekleed, op de behandeltafel en krijgt uw lichaam extra energie toegediend via mijn handen. Een behandeling is een eenvoudige maar zeer doeltreffende en krachtige behandeling. U gaat gewoon heerlijk op de behandeltafel liggen en mijn handen doen de rest. 

Normaal gesproken leg ik mijn handen op diverse plaatsen van uw lichaam tijdens de behandeling.

Indien u er niet tegen kunt dat iemand u aanraakt is het ook mogelijk mijn handen op enige afstand van uw lichaam te houden.

Mijn handen kunnen prettig warm aanvoelen en soms voelt u tintelingen in uw lichaam. Dit komt door de verbeterde energiedoorstroming. Door ontspanning die u tijdens de behandeling ervaart, wordt uw zelfgenezend vermogen gestimuleerd. 
 
Na de behandeling nemen we samen het vervolgtraject door. Meestal wordt een minimum van drie sessies voorgesteld, maar zijn uw klachten ernstig of chronisch dan kunnen meer sessies nodig zijn. Het resultaat van de behandelingen is afhankelijk van de ernst en de duur van uw aandoening.
Natuurlijk is het aan u om te beslissen of u met de behandelingen door wilt gaan.
 
U wordt aangeraden het na de behandeling rustig aan te doen, veel water en vooral geen alcohol te drinken. 
Het kan zijn dat u zich enkele uren na de behandeling wat moe of duizelig voelt, of dat uw klacht kortstondig enigszins verergert. Maakt u zich geen zorgen: dat is een goed teken. De energie doet zijn werk en de afvalstoffen worden uit uw lichaam vrijgemaakt.