Home » Behandelingen

Behandelingen

Alle behandelingen die ik doe zijn energetische behandelingen. Dit betekent dat ik werk met de energie die in en om ons heen is. Je kunt het ook magnetiseren, handoplegging of healing noemen.

 

U heeft al kunnen lezen dat ik diverse opleidingen heb gedaan om te kijken welke energetische behandeling mij het meest aansprak, wat voor mij hielp en waarbij ik een goed gevoel kreeg.

 

Natuurlijk is het erg persoonlijk en welke behandeling past het beste bij u? 

 

U vindt onder het kopje behandelingen alleen Reiki, Gezichtsmassage met edelstenen en Bars omdat dit verschillende behandelingen zijn. 

 

Misschien vraagt u zich af waarom ik "ontdek je zesde zintuig" heb gedaan. Dit omdat ik zelf soms dingen voel of weet tijdens een behandeling (pijn wat er normaal niet is of een gevoel). Tijdens een energetische behandeling is het namelijk mogelijk de pijn van de persoon die je behandelt te kunnen voelen of dat je soms zo maar iets weet over je cliënt. Ik wil hiermee absoluut niet zeggen dat ik een medium ben, begrijp dat goed. Het is alleen zo dat mijn gevoel erg sterk is.

 

Kijkt u verder naar de behandeling die u denkt dat het beste bij u past of die u erg aanspreekt. Wij bespreken dit dan samen voor we aan de behandeling beginnen.

 

Bij dieren doe ik alleen de energetische behandeling