ONTHAAST WEEKEND

Een weekend om even helemaal tot rust te komen, jezelf even terug te vinden. Even weg van de zorgen van iedere dag, lekker relaxen in de rust en kalmte van de natuur.

 

Vrijdag:

tussen 15.00 en 16.00 uur ontvangst

kennismaking, gezellig samen zijn tijdens het diner, stiltewandeling en een heerlijke afsluitende meditatie

Zaterdag:

rustig wakker worden en starten met een ontbijt. De dag wordt verder ingevuld met een ochtend en avondwandeling, een rustmoment waarin het mogelijk is een energetische behandeling te krijgen, even lekker bezig zijn voor jezelf, meditaties en natuurlijk hebben we ook een lunch en diner.

Zondag:

net als op de zaterdag weer rustig wakker worden en starten met een ontbijt. Ook deze dag maken we een wandeling gaan we mediteren is er een lunch en een rustmoment waarin je weer een energetische behandeling kunt krijgen.

We sluiten de zondag af rond 15.00 uur.

 

Dit weekend kost voor 2 personen € 650,00 voor 1 persoon zijn de kosten € 390,00.

Tijdens het Onthaast Weekend kijken we geen TV, we gaan niet onze mail checken en de telefoon mag alleen aan na het programma om te kijken of er dringende zaken zijn. Het gaat erom om even helemaal tot rust te komen en even alles te laten voor wat het is.

 

 

HEALING WEEKEND

Een weekend om even helemaal tot rust te komen en te helen, genieten van de energetische behandelingen en de rust en kracht van de natuur.

 

Vrijdag:

tussen 15.00 en 16.00 uur ontvangst

gezellig samen zijn tijdens het diner een heerlijke ontspannen behandeling en we sluiten deze dag af met een rustgevende meditatie.

Zaterdag:

rustig wakker worden en starten met een ontbijt. De dag wordt verder ingevuld met een wandeling, meditaties, een behandeling, een moment voor jezelf (dit mag je zelf invullen, eventueel help ik je hierbij) en natuurlijk hebben we ook een lunch en diner.

Zondag:

net als op de zaterdag weer rustig wakker worden en starten met een ontbijt. Ook deze dag maken we een wandeling gaan we mediteren, krijg je weer een energetische behandeling en is er weer een lunch.

We sluiten de zondag af rond 15.00 uur.

 

Dit weekend kost voor 2 personen € 650,00 voor 1 persoon zijn de kosten € 390,00.

Tijdens het Healing Weekend kijken we geen TV, we gaan niet onze mail checken en de telefoon mag alleen aan na het programma om te kijken of er dringende zaken zijn. Het gaat erom om even helemaal tot rust te komen en even alles te laten voor wat het is.

 

 

Ook is het mogelijk een arrangement speciaal op jouw behoeften en wensen samen te stellen met mogelijkheden voor behandelingen. 

Vraag naar de mogelijkheden!!